Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

OXO Snijden & Schillen

OXO Snijden & Schillen

OXO biedt u een ruime keuze tussen verschillende snij- en schilartikelen zodat u altijd precies kunt vinden wat u nodig heeft. De producten zijn met nauwkeurigheid en precisie ontworpen waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn. Het maken van heerlijke gerechten wordt door de innovatieve snij- en schilapparatuur van OXO een stuk eenvoudiger. Met de professionele snij- en schilartikelen van OXO kunt u garanderen dat elke snij- of schiltaak simpel kan worden uitgevoerd.

OXO rasp

Bij OXO heeft u veel keuze uit verschillende snij- en schilapparatuur. Zo zijn de raspen van OXO snel en eenvoudig te gebruiken. De snijders bieden u de optie om uw groenten te snijden in de perfecte maat. Verder heeft u met OXO nog keuze uit allerlei andere verschillende snij- en schilartikelen, zoals pizzasnijders en messen. Snij of schil uw voedsel een stuk beter en sneller met het handige keukengerei van OXO.

OXO dunschiller

Met de OXO dunschillers kunt u allerlei fruit en groente gemakkelijk schillen, van appels tot aardappelen. De dunschillers hebben een ergonomisch handvat waardoor deze fijn in de hand ligt en u deze veilig kunt gebruiken. Bij Kookexpert hebben we diverse dunschillers van OXO: van gekartelde dunschillers tot dunschillers voor julienne.