Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Pip Studio producten

alle producten van Pip StudioPip Studio is een Nederlands merk dat is opgericht in 2007. Sinds het ontstaan heeft Pip Studio prachtige keukenproducten gemaakt die zorgen voor een vrolijke uitstraling in huis. De ontwerpers van dit merk volgen niet per se veranderende trends, maar creëren in plaats daarvan producten die ze zelf mooi vinden, zo simpel is het! Pip Studio ontwerpt alledaagse producten met een kleurrijk ontwerp dat uw keuken direct zal opfleuren. Pip Studio heeft prachtig servies, mooie tafelkleden en nog veel meer leuke keukenartikelen in haar collectie opgenomen.

Royal White Pip Studio

Hier bij Kookexpert hebben we een mooie selectie producten van het topmerk Pip Studio opgenomen. De producten van Pip Studio zijn gemaakt met leuke, sprankelende dessins en zien er geweldig uit in elke keuken. Producten van dit merk zijn ook goed te mixen en matchen, waardoor u uw eigen serviesgoed en serviesgoed geheel naar uw eigen smaak en wensen kunt samenstellen. Bekijk de Pip Studio collectie op de bovenstaande pagina om uw favoriete Pip Studio-mokken, borden en meer te vinden.

Pip Studio sale

Shop snel uw favoriete Pip Studio items met een leuke korting. Op de salepagina vindt u een mooi assortiment van de leukste Pip studio artikelen, zoals borden, bestek en serveerschalen van de diverse collecties. Dus mist u nog wat sfeer aan de eettafel? Met deze leuke items brengt u binnen een handomdraai de gezelligheid aan tafel. Neem daarom snel een kijkje op de salepagina van Pip Studio!