Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pip Studio linnengoed

Pip Studio linnengoed

Pip Studio heeft alles om uw keuken, interieur en gedekte tafel mee af te maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk linnengoed. Van de mooiste lopers voor over de tafel tijdens een diner of lunch tot keuken- en theedoeken die uw keuken helemaal opfleurt. Niet alleen mooi maar ook nog eens van hoge kwaliteit stof. Voor welke gaat u?

Pip Studio tafellinnen

Tafellinnen is een belangrijk onderdeel van uw gedekte tafel, het heeft veel impact op de sfeer en het thema wat u over wilt brengen aan uw gasten. Natuurlijk moet er dan hoge kwaliteit tafellinnen liggen, bijvoorbeeld in de vorm van servetten, een tafelkleed of loper. Het tafellinnen van Pip zorgt voor een luxe en sfeervolle uitstraling, dit door de prachtige printen op het hoogwaardige materiaal. Voor welke sfeer gaat u aan uw gedekte tafel?

Pip Studio tafelkleed

Met de tafekleden van Pip Studio brengt u de gezelligheid aan tafel. Met de leukste prints en designs, maakt u elke gedekte tafel een feestje. De tafelkleden zijn volledig gemaakt van kwalitatief vervaardigd katoen, zo gaat deze extra lang mee. Ook zijn de tafelkleden verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo is er voor iedereen een perfecte match. Voor welk vrolijke tafelkleed gaat u?