Menu
Menu
Type Product
Serie
Geschikt voor
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Ronneby Bruk

alle producten van Ronneby BrukRonneby Bruk zet de traditie voort van het Ronneby-gebied in het zuid-oosten van Zweden, dankzij de productie van gietijzeren pannen. Ronneby Bruk produceert de pannen op een natuurlijke en gezonde manier, om zo de impact op de natuur te verminderen. Bij de productie van de pannen wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige coatings. Ronneby Bruk wilt dat u natuurlijk en eenvoudig kan koken met producten van hoge kwaliteit. Door het unieke productieproces van de pannen met plantaardige olie en hoge temperaturen krijgt u een gemakkelijk te hanteren oppervlak.

Ronneby Bruk gietijzeren pan

Ronneby Bruk heeft een divers aanbod van gietijzeren pannen bij Kookexpert. In het assortiment vindt u onder andere de gietijzeren grillpan van Ronneby Bruk. Hiernaast bieden we ook de gietijzeren koekenpan van Ronneby Bruk aan. U kunt de pannen vinden in verschillende maten. Daarnaast vindt u bij kookexpert nog meer pannen geproduceerd door Ronneby Bruk zodat u kunt beginnen om op een natuurlijke manier te koken.

Ronneby Bruk ultra light

Het merk Ronneby Bruk heeft een schitterend aanbod aan pannen die voorzien zijn van een zeer hoge kwaliteit. Zo heeft het merk ook de Ultra light serie dat bestaat uit diverse pannen. Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Hierdoor blijven de pannen een langere tijd netjes voor gebruik. Met een pan van Ronneby Bruk zet iedereen met gemak een heerlijke maaltijd op tafel neer. Voor welke Ronneby Bruk Ultra light pan kiest u?

Ronneby Bruk Wok

Bent u nog op zoek naar een kwalitatief goede wokpan? Bekijk dan eens de Wok pannen van Ronneby Bruk. Deze gietijzeren wok pannen zijn ijzersterk, duurzaam en gaat bij normaal gebruik een leven lang mee. Daarnaast zijn de bak eigenschappen ongeëvenaard. De wokpannen zijn bestand tegen hoge temperaturen en verspreiden de warmte gelijkmatig.