Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Aantal
Soort bord
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Villeroy & Boch borden

Villeroy & Boch borden

Borden worden vaak gezien als het belangrijkste onderdeel van het servies en zij hebben een groot effect op de uitstraling van uw gedekte tafel. Het is dan ook belangrijk dat u borden kiest met de juiste afmetingen, kleuren en ontwerpen voor bij u in huis. De borden van Villeroy & Boch hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van de beste materialen. De verschillende stijlen, afmetingen en soorten borden geven uw tafel een elegante en warme uitstraling, waardoor u extra zult genieten tijdens het eten. De Villeroy & Boch bordencollecties hebben allemaal een ander ontwerp, waardoor de perfecte look voor bij u in huis altijd gecreëerd kan worden met de borden van Villeroy & Boch.

Borden Villeroy & Boch

Villeroy & Boch heeft veel verschillende soorten boorden in haar assortiment zitten. Zo zijn er pastaborden, dinerborden en ontbijtborden. Deze borden worden gemaakt van de beste materialen en zijn geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Met de borden van Villeroy & Boch geeft u uw huis een warme en gezellige uitstraling en door de topkwaliteit kunt u er jarenlang van genieten. U kunt de borden los of in sets van 4 of 6 bestellen en de vele kleuren en soorten zullen ervoor zorgen dat u altijd het perfecte Villeroy & Boch bord in ons assortiment zult vinden.

Villeroy & Boch bordenset

Heeft u binnenkort een diner bij u thuis gepland staan en wilt u dat de gerechten geserveerd worden op de juiste manier? De borden van Villeroy & Boch zijn dankzij hun veelzijdige decors uitmuntend geschikt voor deze gelegenheid. De fraaie borden betoveren als ware de eettafel niet alleen bij speciale gelegenheden, maar bewijzen ook dat ze robuust en esthetisch zijn in het dagelijks gebruik.

Villeroy & Boch pastaborden

De pastaborden van Villeroy & Boch zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. Het hoogwaardige porselein bestaat uit pure ingrediënten voor onderhoudsvriendelijk serviesgoed met een veelzijdige esthetiek. Hiermee is het mogelijk om voor elke pastamaaltijd een ander tafelbeeld te creëren. De borden hebben een hoge schok- en barstbestendigheid en worden daarnaast versterkt door loodvrij glazuur. Met dit glazuur zijn de subtiele decors verzegeld.