Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Villeroy & Boch Servies

Op onderstaande pagina vindt u het complete assortiment servies van Villeroy & Boch. Bij Villeroy & Boch kunt u terecht voor volledige serviessets, maar ook lossen borden, schalen en andere mooie items die kunnen worden gebruikt om te serveren en te genieten. Het servies is verkrijgbaar in sets in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Versier uw eettafel met servies van alleen de beste kwaliteit, zodat u jarenlang extra fijn kunt genieten van uw culinaire creaties. Bekijk hieronder het volledige assortiment.

Villeroy en Boch serviesset

Als u op zoek bent naar servies van topkwaliteit, kunt u vertrouwen op het merk Villeroy en Boch. Dit vakbekwame merk weet als geen ander mooi servies te maken dat niet alleen lang meegaat, maar dat ook nog eens een prachtige uitstraling geeft op uw eettafel. Kies uit borden, schalen, mokken en ander servies uit verschillende of bijpassende series om een geheel eigen look te creëren.

La Boule Villeroy & Boch

Bent u opzoek naar een prachtig nieuw servies? De La Boule serire van het merk Villeroy & Boch is niet alleen perfect om de lekkerste gerechten op te presenteren, dit servies staat ook nog eens prachtig in uw kast of keuken. Het servies kan namelijk samen gevormd worden tot een bol. Hierdoor is opbergen van dit prachtige servies ook nog eens extra makkelijk. In de sets zitten diverse borden en schalen in verschillende formaten.