Menu
Menu
Aantal delig
Prijs
Levertijd
Korting

Villeroy en Boch Victor

Villeroy en Boch VictorVictor is een collectie van het merk Villeroy & Boch die bestaat uit prachtig tafelbestek. Het tafelbestek is gemaakt van hoogwaardig staal waardoor u wordt gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Het tafelbestek heeft een klassiek, rechtlijnig ontwerp in combinatie met moderne vormgeving. Hierdoor is het tafelbestek van Victor een echte blikvanger op de eettafel.

Villeroy en Boch bestek Victor

Het bestek van de Villeroy & Boch Victor collectie is van uitstekende kwaliteit doordat het gemaakt is van hoogwaardig staal. Hierdoor kunt u er voor een lange tijd van genieten. De Victor collectie is een perfecte combinatie van traditioneel en modern ontwerp. Met het bestek uit de Victor collectie kunt u van ontbijt tot diner en iedere gelegenheid genieten van een mooi gedekte eettafel. In het assortiment op Kookexpert vindt u verschillende producten uit de Villeroy & Boch Victor collectie zodat u voor iedere gelegenheid het juiste product kunt vinden.

Villeroy en Boch Victor 68 delig

De populaire, 68-delige bestekset Victor van Villeroy & Boch is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De serie wordt gekenmerkt dankzij het moderne design en een heldere, hoekige lijnvoering. De Victor serie onderscheidt zich ten opzichte van andere series door het klassieke ontwerp met rechte lijnen luchtiger te maken aan het greepuiteinde.