Menu
Menu
Serie
Soort Wijnglas
Hoogte (cm)
Inhoud (ml)
Prijs
Levertijd

Villeroy & Boch wijnglazen

Het merk Villeroy en Boch staat bekent om haar tijdloze, unieke ontwerpen met een uitstekende kwaliteit. Deze kenmerken heeft het merk moeiteloos door weten te vertalen in haar wijnglazen. De glazen van Villeroy & Boch hebben een prachtig ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor u ze probleemloos kunt combineren met uw servies. De wijnglazen zijn gemaakt van kristalglas, waardoor de kwaliteit voor lange tijd behouden wordt, zelfs wanneer zij in de vaatwasser worden geplaatst. Daarnaast liggen de glazen erg fijn in de hand, wat altijd zal zorgen voor de optimale smaakbeleving.

Villeroy & Boch rode wijnglazen

De rode wijnglazen van Villeroy & Boch zorgen ervoor dat u nog meer zult genieten van uw rode wijnen. Met de Maxima en en La Davina series haalt u rode wijnglazen in huis van zeer hoge kwaliteit. Doordat de glazen gemaakt zijn van kristalglas zullen zij jarenlang meegaan, zelfs wanneer u ze in de vaatwasser plaatst. De glazen liggen verder zeer fijn in de hand, wat zal zorgen voor een nog betere smaakbeleving.

Villeroy & Boch witte wijnglazen

De witte wijnglazen van Villeroy & Boch hebben een stijlvol ontwerp en zijn van hoge kwaliteit doordat zij gemaakt zijn van kristalglas. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw elegante witte wijn glazen van Villeroy & Boch. De witte wijnglazen zijn verkrijgbaar in de stijlvolle Maxima en Ovid series en beide series worden per 4 stuks geleverd.

-