Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Aantal
Soort bord
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

VT Wonen Borden

VT Wonen BordenBorden worden vaak gezien als het belangrijkste onderdeel van het servies. Met de borden van VT Wonen haalt u stijlvolle borden in huis die perfect zijn voor iedere gelegenheid. De borden kunnen gebruikt worden voor het ontbijt, een chique diner, tijdens de lunch of zelfs een speciaal gebaksbord. Daarnaast zijn zij eenvoudig schoon te maken doordat zij na gebruik in de vaatwasser geplaatst kunnen worden. De VT Wonen borden zijn verkrijgbaar in een effen witte kleur, of met een printje. Hierdoor zal u uw favoriete gerechten altijd in stijl serveren met de borden van VT Wonen.

VT Wonen pastabord

Met het servies van VT Wonen bent u er altijd van verzekerd dat u uw favoriete gerechten in stijl zal serveren. Het servies bestaat onder andere uit prachtige borden, zoals een pastabord van top kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van het stijlvolle VT Wonen pastabord. Het bord is geschikt voor iedere gelegenheid en zal dan ook een echte toevoeging zijn voor uw interieur. U kunt daarnaast een eigen draai geven aan uw VT Wonen servies door het zelf samen te stellen met diverse borden, kopjes en kommen.

VT Wonen dinerbord

Is het tijd om nieuw servies te kopen omdat u gaat samenwonen, of omdat uw oude servies versleten is. VT wonen heeft dan een onmisbare basis aan dinerborden die u elke dag van de week kunt gebruiken. Het is verstandig om de borden in een set te komen zodat u voordeliger uit bent en u er zeker van bent dat alle stukken goed bij elkaar passen, doordat ze dezelfde kleur, print of textuur hebben. De meeste serviessets van VT wonen bestaan uit 4 of 6 delen. Uiteraard zijn grotere sets ook verkrijgbaar.