Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Alle Producten

WMF alle producten

Het Duitse WMF is één van de topmerken op het gebied van koken. Het assortiment is zeer divers en compleet met een groot scala aan pannen, messen, keukengerei en keukenapparatuur. De producten van WMF zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, hierdoor heeft u de garantie dat de producten niet alleen jarenlang mee gaan maar ook goed blijven. WMF combineert kwalitatief hoogwaardige materialen met design en dat is terug te zien in de prachtige collectie. Daarnaast biedt WMF producten met allerlei slimme oplossingen aan zoals stomen, snelkoken, braden, snijden en bereiden.

WMF Producten

In het ruime assortiment van WMF op Kookexpert vindt u alles wat u zoekt voor in uw keuken! De producten zijn kenmerkend door de simplistische designs, die een stijlvolle toevoeging zijn aan iedere inrichting. Daarnaast zijn de producten van WMF van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam, waardoor u jaar in jaar uit kunt genieten van uw favoriete producten. Voor optimaal kookplezier zijn de producten van WMF altijd een goede keuze.

WMF Waterkaraf

De WMF waterkaraf is de ideale waterkan voor al uw dranken. Door het juiste glas is de kan warmte-resistent en kunt u ook genieten van een heerlijk kopje thee uit uw karaf. Natuurlijk is de karaf ook geschikt voor koude dranken. De karaf is ook ideaal voor fruit of ijs. Door de grote opening kunt u ijs en fruit gemakkelijk toevoegen en door de handige sluiting en zeef wordt ijs en fruit tegengehouden bij het inschenken. Daarnaast ziet de karaf er mooi uit en past de elegante uitstraling in ieder interieur. Kortom, de WMF waterkaraf is perfect voor iedereen voor zowel in de zomer als in de winter en voor zowel buiten als binnen.

WMF Lono

De Lono collectie van WMF bestaat uit verschillende producten, zoals koffiezetapparaten en waterkokers. Door het prachtige design en de mooie vormgeving passen de producten perfect in elke keuken! Ontdek de collectie en zet een apparaat van de Lono collectie in uw eigen keuken.