Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Alle Producten

WMF alle producten

Het Duitse WMF is één van de topmerken op het gebied van koken. Het assortiment is zeer divers en compleet met een groot scala aan pannen, messen, keukengerei en keukenapparatuur. De producten van WMF zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, hierdoor heeft u de garantie dat de producten niet alleen jarenlang mee gaan maar ook goed blijven. WMF combineert kwalitatief hoogwaardige materialen met design en dat is terug te zien in de prachtige collectie. Daarnaast biedt WMF producten met allerlei slimme oplossingen aan zoals stomen, snelkoken, braden, snijden en bereiden.

WMF Producten

WMF is een Duitse fabricant van kwaliteitsproducten voor iedere keuken. Van bestekset tot pannen, van onderzetters tot messen: in het ruime assortiment WMF op Kookexpert vindt u het allemaal! De producten zijn kenmerkend door de simplistische designs, die een stijlvolle toevoeging zijn aan iedere inrichting. De producten van het merk gaan tot jarenlang mee en optimaliseren het kookplezier en -comfort. Voor meer informatie over een specifiek product, klikt u op één van bovenstaande afbeeldingen.

WMF KITCHENminis

De serie KITCHENminis van WMF beslaat een brede collectie aan huishoudelijke keukenapparaten. De minis zijn klein in omvang, maar nog steeds even groots in prestatie. Zo bespaart u met deze serie veel ruimte in de keuken, veel energie en draagt u bij aan een duurzame wereld doordat ze minder materialen gebruiken per apparaat. Kortom, de KITCHENminis zijn de ideale keuze wanneer u wilt besparen in ruimte, maar niet in prestatie!