Menu
Menu
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Yakiniku

Yakiniku

Yakiniku is opgericht tijdens de Japanse Edo-periode, dit was het begin van een groot gastronomisch tijdperk. Omdat er meer behoefte was aan een uitgebreid menu waren er grotere fornuizen nodig. Dit werd het begin van de Kamado barbecue. Na de tweede wereldoorlog werd de Kamado bekend in de Westerse wereld omdat de barbecuestellen van het Japanse leger werden opgemerkt door Amerikanen. Bij Kookexpert vindt u verschillende Kamado barbecues. De Kamado's maken niet alleen heerlijke gerechten klaar, maar zijn ook nog eens een luxe toevoeging aan uw achtertuin! Bekijk het hele assortiment op deze pagina, kies uw favoriet en koken maar!

Yakiniku barbecue

De Yakiniku barbecue is een echte must have voor de barbecue liefhebbers! Deze geweldige barbecues maken namelijk niet alleen heerlijk eten klaar, ook zorgen ze voor een luxe toevoeging in uw achtertuin. De barbecues zien er namelijk super gaaf uit en staan wanneer u ze niet gebruikt ook mooi als decoratie. Met de Kamado maakt u heerlijke gerechten klaar. De barbecue is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en gaat daardoor lang mee. Ook verschillen de Yakiniku barbecue in prijsklasse, hierdoor is er altijd een barbecue die bij uw wensen zal passen.

Yakiniku Kamado

Met een Yakiniku Kamado barbecue bent u helemaal klaar voor de zomer! Deze geweldige barbecues maken namelijk de lekkerste gerechten klaar en hebben daarnaast ook een luxe uitstraling waardoor het een parel is in uw tuin. De Kamado is afkomstig uit Japan en hiermee kunt u een uitgebreid menu maken zonder een heel fornuis nodig te hebben. De barbecue is gemaakt van zeer hoge kwaliteit waardoor u er extra lang plezier van kunt hebben.