Menu
Menu
Type Product
Kleur
Maat Textiel
Aantal
Prijs
Levertijd
Korting

Zone Denmark Keukentextiel

Zone Denmark Keukentextiel

Als u eenmaal van uw heerlijke maaltijd hebt genoten, is het tijd voor de afwas! Om dit een eenvoudige en plezierige taak te maken, heeft Zone Denmark een smaakvolle collectie theedoeken en keukendoeken gemaakt die het afdrogen van uw handen of het afwassen van uw vaat een fluitje van een cent maken. Keukenlinnen van Zone Denmark is gemaakt van hoogwaardige materialen, dus het is niet alleen comfortabel in het gebruik, maar het neemt ook zeer goed vocht op en droogt in een oogwenk af. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze zeer duurzaam zijn, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Zone Denmark theedoek

Rust uw keuken uit met de heerlijk zachte theedoeken van het Deense kwaliteitsmerk Zone Denmark. Zone Denmark gebruikt uitsluitend katoen van hoge kwaliteit voor haar theedoeken en vaatdoeken, wat betekent dat iedere handdoek zowel zeer functioneel als duurzaam is. De Zone Denmark keukentextiel collectie bestaat uit verschillende dessins en diverse mooie kleuren, dus welk kleurenschema u ook in uw keuken gebruikt, u vindt gegarandeerd de perfecte theedoeken en vaatdoeken in het Zone Denmark assortiment waarmee u uw inrichting kunt aanvullen.

Zone Denmark vaatdoek

De vaatdoeken van het kwalitatief hoogwaardige merk Zone Denmark zijn te herkennen aan hun gebreide looks. Het opvallende patroon vrolijkt uw keuken helemaal op, waardoor de vaat in- en uitruimen ineens een stuk minder erg is. De doeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. Neem een kijkje in het assortiment en beslis welke doeken uw keuken gaan opvrolijken.