Menu
Menu

Zwilling Fresh and save

Over Zwilling

Zwilling fresh and save
De geschiedenis van Zwilling

Het prachtige merk Zwilling heeft al jarenlang ervaring op het gebied van keukengerei. Zwilling is namelijk in 1731 ontstaan in de Duitse plaats Solingen. Deze stad stond vroeger dan ook bekend om het smeden van zwaarden, scharen en natuurlijk ook messen. Het kan dan ook niet anders dat een hoogwaardig merk als Zwilling uit deze plaats afkomstig is.
Waarom is het loge van Zwilling eigenlijk een tweeling? Zwilling heeft gekozen voor dit logo, omdat het bedrijf op 13 juni 1731 is opgericht. Deze datum valt onder het sterrenbeeld tweeling.

De producten van Zwilling

Naast de Fresh and Save serie heeft Zwilling een uitgebreide collectie met diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende messen, snijplanken en scharen. Ieder product van Zwilling is vervaardigd van een hoge kwaliteit en enkel gemaakt van de beste materialen. Hierdoor kunt u op lange termijn genieten van uw Zwilling messenset of snijplank.

Het Fresh and Save assortiment

Alles over Fresh and Save

Zwilling Fresh and Save


Langere houdbaarheid van uw eten

Door gebruik te maken van het Fresh and Save systeem van het merk Zwilling zorgt u ervoor dat het eten een langere tijd vers en houdbaar blijft. Eten blootstellen aan lucht is namelijk de vijand van vers eten. Door ingrediënten, middelen en zelfs maaltijden te vacumeren, blijven deze een lange tijd heerlijk om later nog op te eten. Het Zwilling Fresh and Save systeem is zeer handig in gebruik en verwijderd snel alle lucht uit de zakjes of bewaarboxen. De zakjes en bewaardozen van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Voor iedere maaltijd is er dan ook een optie om deze gevacumeerd te bewaren.

Minder voedselverspilling

Naast een langere houdbaarheid zorgt het Fresh and Save systeem van Zwilling ook voor minder voedselverspilling. Door gebruik te maken van dit handige systeem kan iedere maaltijd nog op een later moment gegeten worden in plaats van direct weg gegooid te worden. Eten dat gevacumeerd wordt bewaard, bederft namelijk een stuk minder snel. De eerste stappen voor minder voedselverspilling kunnen gemakkelijk gemaakt worden met de Zwilling Fresh and Save startersset.

Eenvoudig en snel

De producten uit de Zwilling Fresh and Save serie zijn handig in gebruik en vereisen dan ook weinig tijd. De handige vacuümpomp uit deze serie is voorzien van een goede batterij met een lange levensduur. Deze pomp zorgt ervoor dat alle lucht uit de voorraadbakjes en zakjes wordt gehaald. De voorraadbakken en opbergzakjes van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De items zorgen er daarnaast ook voor dat uw keuken of koelkast netjes blijft.