Menu
Menu

Zwilling Messen

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zwilling Messen

Peter Henckels had het idee om het merk Zwilling als handelsmerk te laten registreren bij de messenmakersgilde in Solingen, een plaats in Duitsland. Het Duitse merk Zwilling is sinds 1731 dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kwaliteits messen en nog meer producten waardoor het koken nog een stukje makkelijker gaat. Messen zijn onmisbaar in de keuken en in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo vind u bij Zwilling onder andere een schilmes, groentemes, broodmes en verschillende vlees en koksmessen. Daarnaast zijn er ook verschillende messenblokken en andere accessoires als messenslijpers beschikbaar. Deze vindt u dan ook allemaal terug op Kookexpert.

Zwilling messenblok

Met een messenblok heeft u al uw benodigde messen bij de hand. Daarnaast misstaat een messenblok ook niet op het aanrechtblok! Bij Kookexpert vindt u naast de normale messen ook een messenblok van Zwilling. Dit blok is voorzien van 5 verschillende messen en een schaar. Naast dat de messen makkelijk opgeborgen kunnen worden heeft het blok ook nog een andere functie. In het blok zit namelijk een geïntegreerde keramische slijpsteen. Dit zorgt ervoor dat de messen opnieuw geslepen worden wanneer u het mes in of uit het messenblok haalt. Ideaal toch?!

Zwilling messenset

Met een messenset van Zwilling bent u klaar om dat heerlijke dinner voor te bereiden! Bij Kookexpert vindt u verschillende messensets van Zwilling. Deze sets bestaan uit verschillende soorten messen waardoor er altijd een mes tussen zit die u kunt gebruiken voor het voorbereiden van het gerecht. De messensets zijn gemaakt van RVS in combinatie met kunststof of hout. Doordat de messen zeer scherp en stevig zijn gaan ze lange tijd mee. Naast dat ze er goed uit zien liggen ze ook stevig in de hand waardoor ze nog fijner zijn om mee te werken. U zal nooit misgrijpen met de messenset van Zwilling!

Zwilling messenslijper

Om optimaal te genieten van uw Zwilling messen, is het natuurlijk ook belangrijk om ze goed te onderhouden. Dit zit hem onder andere in de manier van wassen, stop de messen bijvoorbeeld niet in de vaatwasser. Maar, nog belangrijker, is uw messen scherp houden. Dit kan met de verschillende messenslijpers die het merk in haar aanbod heeft. Meer informatie over een specifieke slijper kunt u altijd vinden door er op te klikken. Heeft u er een gekocht? Pas dan op, aan het begin kunnen uw messen enorm scherp zijn!