Olijfolie Liquido d'Oro Al Tartufo Organic 250 ml
Productbeschrijving
De olijfolie van Liquido d'Oro wordt met veel liefde, passie, plezier en kennis geproduceerd door boeren door heel Italië. Deze Al Tartufo Olijfolie wordt geproduceerd in Zuid Italië, uit de Puglia regio. Voor deze olie worden de Coratina en Ogliarola olijven gebruikt. De Coratina olijf bevat weinig vocht en heeft een milde olijfsmaak, die goed mengt met de truffelsmaak. De truffelsmaak komt voort uit de natuurlijke gassen die vrijkomen bij het fermenteren van de kruiden, ui, paddenstoelen en de boomwortel waar de truffels groeien. Deze worden omgezet in een vloeibare natuurlijke truffelaroma, dat wordt gemengd met de biologische olijfolie. De truffel olijfolie is op zijn lekkerst bij simpele gerechten, maar ook bij de kaas of over een carpaccio. Wij wensen u alvast smakelijk eten!
Over Liquido d'Oro
Met de olijfolie van Liquido d'Oro verrijkt u elk gerecht met de smaken van olijfolie uit Italië. Gebruik het tijdens het koken, doe het over een gerecht of doop er uw broodje in, alle kennis, liefde, plezier en passie van de Italiaanse boeren zult u kunnen proeven. Verschillende olijfrassen worden geblend zodat de smaak nog rijkelijker wordt en deze ook langer behouden blijft. Het proces wordt bepaald door Moeder Natuur en er worden geen pesticiden gebruikt. Smakelijk eten!
Specificaties
- EAN
- 8718754610117
- Olijfolie
- Merk
- Liquido d'Oro
- Variant
- Al Tartufo Organic
- Toepassing
- truffel olijfolie
- Inhoud
- 250 ml
- Van olijven uit de regio van Puglia
- Gemaakt van Coratina en Ogliarola
- Olijven worden met de hand geoogst
- Lekker bij simpele gerechten, bij de kaas of over de carpaccio
- De Coratina olijf bevat weinig vocht en heeft een milde olijfsmaak die goed mengt met de truffelsmaak
- Truffelsmaak komt voort uit de natuurlijke gassen van het fermenteren van kruiden, ui, paddenstoelen en de boomwortel waar de truffels groeien
Productbeschrijving
De olijfolie van Liquido d'Oro wordt met veel liefde, passie, plezier en kennis geproduceerd door boeren door heel Italië. Deze Al Tartufo Olijfolie wordt geproduceerd in Zuid Italië, uit de Puglia regio. Voor deze olie worden de Coratina en Ogliarola olijven gebruikt. De Coratina olijf bevat weinig vocht en heeft een milde olijfsmaak, die goed mengt met de truffelsmaak. De truffelsmaak komt voort uit de natuurlijke gassen die vrijkomen bij het fermenteren van de kruiden, ui, paddenstoelen en de boomwortel waar de truffels groeien. Deze worden omgezet in een vloeibare natuurlijke truffelaroma, dat wordt gemengd met de biologische olijfolie. De truffel olijfolie is op zijn lekkerst bij simpele gerechten, maar ook bij de kaas of over een carpaccio. Wij wensen u alvast smakelijk eten!
Over Liquido d'Oro
Met de olijfolie van Liquido d'Oro verrijkt u elk gerecht met de smaken van olijfolie uit Italië. Gebruik het tijdens het koken, doe het over een gerecht of doop er uw broodje in, alle kennis, liefde, plezier en passie van de Italiaanse boeren zult u kunnen proeven. Verschillende olijfrassen worden geblend zodat de smaak nog rijkelijker wordt en deze ook langer behouden blijft. Het proces wordt bepaald door Moeder Natuur en er worden geen pesticiden gebruikt. Smakelijk eten!
Reviews
Er zijn nog geen reviews over dit product