Olijfolie Liquido d'Oro Il Primo d'Oro Organic 500 ml
Productbeschrijving
De olijfolie van Liquido d'Oro wordt met veel liefde, passie, plezier en kennis geproduceerd door boeren door heel Italië. Deze Il Primo d'Oro Olijfolie wordt geproduceerd in Toscane, rond het berggebied van de Monte Amiata. Voor deze olie worden de Seggianese, Leccino, Frantoio en Correggiolo olijven gebruikt. Om de pure smaak van de olijven zoveel mogelijk te behouden wordt de olie volgens de biologische 'Sinolea' techniek gemaakt. Dit is een langzaam proces. De olijven worden met de hand geplukt en tijdens het centrifugeren wordt er geen druk of water gebruikt. De olijven worden met zachte schoepen langzaam en koud door een zeef gedrukt, zodat de pure dikke olie vanzelf vrijkomt. De Il Primo d'Oro olie is dan ook een dikke olijfolie met een stevige smaak die ruikt naar jonge blaadjes en groene walnoten. Deze olie is uitstekend geschikt voor direct gebruik, zoals bij brood. Wij wensen u alvast smakelijk eten!
Over Liquido d'Oro
Met de olijfolie van Liquido d'Oro verrijkt u elk gerecht met de smaken van olijfolie uit Italië. Gebruik het tijdens het koken, doe het over een gerecht of doop er uw broodje in, alle kennis, liefde, plezier en passie van de Italiaanse boeren zult u kunnen proeven. Verschillende olijfrassen worden geblend zodat de smaak nog rijkelijker wordt en deze ook langer behouden blijft. Het proces wordt bepaald door Moeder Natuur en er worden geen pesticiden gebruikt. Smakelijk eten!
Specificaties
- EAN
- 8718754610377
- Olijfolie
- Merk
- Liquido d'Oro
- Variant
- Il Primo d'Oro Organic
- Toepassing
- bij brood & zeezout
- Inhoud
- 500 ml
- Dikke olie met een stevige smaak
- Voor direct gebruik zoals bij brood
- Olijven worden met de hand geplukt
- Ruikt naar jonge blaadjes en groene walnoten
- Geen druk of water gebruikt bij het centrifugeren
- Olivastra Seggianese, Leccino, Frantoio en Correggiolo olijven
- Uit de Toscane regio, rond het berggebied van de Monte Amiata
- Met zachte schoepen worden de olijven langzaam en koud door een zeef gedrukt
- Gemaakt volgens de 'Sinolea' techniek om de pure smaak van de olijven te behouden
Productbeschrijving
De olijfolie van Liquido d'Oro wordt met veel liefde, passie, plezier en kennis geproduceerd door boeren door heel Italië. Deze Il Primo d'Oro Olijfolie wordt geproduceerd in Toscane, rond het berggebied van de Monte Amiata. Voor deze olie worden de Seggianese, Leccino, Frantoio en Correggiolo olijven gebruikt. Om de pure smaak van de olijven zoveel mogelijk te behouden wordt de olie volgens de biologische 'Sinolea' techniek gemaakt. Dit is een langzaam proces. De olijven worden met de hand geplukt en tijdens het centrifugeren wordt er geen druk of water gebruikt. De olijven worden met zachte schoepen langzaam en koud door een zeef gedrukt, zodat de pure dikke olie vanzelf vrijkomt. De Il Primo d'Oro olie is dan ook een dikke olijfolie met een stevige smaak die ruikt naar jonge blaadjes en groene walnoten. Deze olie is uitstekend geschikt voor direct gebruik, zoals bij brood. Wij wensen u alvast smakelijk eten!
Over Liquido d'Oro
Met de olijfolie van Liquido d'Oro verrijkt u elk gerecht met de smaken van olijfolie uit Italië. Gebruik het tijdens het koken, doe het over een gerecht of doop er uw broodje in, alle kennis, liefde, plezier en passie van de Italiaanse boeren zult u kunnen proeven. Verschillende olijfrassen worden geblend zodat de smaak nog rijkelijker wordt en deze ook langer behouden blijft. Het proces wordt bepaald door Moeder Natuur en er worden geen pesticiden gebruikt. Smakelijk eten!
Reviews
Er zijn nog geen reviews over dit product