Pannensets

Met een pannenset van Kookexpert zult u nooit meer moeite hebben het eten te bereiden die u altijd zo graag op tafel wilde zetten. Een pannenset is vaak een kookpannenset die aangevuld is met pannen uit een andere categorie, zoals braadpannen, koekenpannen of een steelpannetje. U kunt sneller door ons assortiment gaan door aan de linkerkant van deze pagina de filter te gebruiken. Zo kunt u filteren op prijsklasse, soort warmtebron en merk. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om te kijken bij 'sale' of er een pannenset aanbieding online staat.

1 - 80 van 95

 

1 - 80 van 95

Pannenset

De pannensets die Kookexpert aanbiedt, zijn voor alle doeleinden geschikt. Naast de kookpannen zit in een pannenset ook een braad-, koeken- of steelpan. Door middel van een pannenset beschikt u over dezelfde modellen pannen. Naast de functionaliteit is het ook een mooi stukje design voor in uw keuken. Indien u nog vragen heeft over bovenstaande pannensets dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Pannenset Merken

Kookexpert biedt u een ruim assortiment aan kwaliteitsmerken, zoals BK, Fissler, Habonne, Pedrini, Sola en WMF. De pannensets van deze merken zijn van hoge kwaliteit en gecreëerd om ultiem gebruiksgemak te ervaren tijdens het bereiden van uw maaltijden. Met de filter aan de linkerkant van de pagina kunt u het merk kiezen en hebt u de mogelijkheid om uit verschillende series te kiezen, zoals bijvoorbeeld de BK pannenset Conical. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren pannensets, onder andere rode, grijze, zilveren en zwarte pannensets.