Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm

Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm

Peugeot
€ 188,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 4006950027636
 • Peper- en zoutstel
 • Merk: Peugeot
 • Type: Elis Sense
 • Lengte: 20 cm
 • Materiaal: Mat geborsteld RVS
 • Instelbare maalgrofheid U-select
 • Elektrische maling
 • Eenvoudig in gebruik
 • Inclusief batterijen, navulpotje en zoutkorrels
 • Verpakking: Geschenkdoos
€ 188,00
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De Elis Sense is de Rolls Roys onder de peper- en zoutstellen. Met zijn slanke en stijlvolle design misstaan deze molens op geen enkele tafel. De molen is gemaakt van fraai geborsteld RVS en heeft een soft-touch knop aan de bovenzijde. Wanneer u deze knop indrukt wordt het zout of de peper naar de door u ingestelde grofheid gemaald. Dankzij de verlichting aan de onderkant houdt u zicht op hoeveel smaak u toevoegt. Het unieke maalwerk van Peugeot is gemaakt van gehard en gesmeed staal, een duurzame combinatie waar u jarenlang plezier van heeft. Dat Peugeot overtuigd is van haar kwaliteit blijkt wel uit de levenslange garantie op het functioneren van het maalwerk en de 2 jaar lange garantie op de motor. De molen wordt inclusief batterijen, een presenteerplankje, zout en een handig navulpotje geleverd. Het navulpotje is voorzien van een dop met vultrechter, waardoor het bijvullen van de molen eenvoudig en snel kan worden gedaan.

Peugeot

Peugeot is al meer dan 200 jaar de grootste en bekendste fabrikant van pepermolens. Heden ten dage wordt Peugeot door chef-koks nog steeds als belangrijkste merk voor peper- en zoutmolens gezien. Het Franse merk maakt natuurlijk de klassieke handmatig te gebruiken molens in allerlei materialen: hout, acryl, roestvrijstaal etc. Het geheim van het merk Peugeot zit hem in het maalwerk, dat zo gemaakt is, dat de mooiste smaken uit de specerij naar boven komen. Daarnaast heeft Peugeot elektrische molens, die met één druk op de knop bediend kunnen worden. Natuurlijk bezitten deze molens ook dit speciaal ontwikkelde maalsysteem. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

 1. Beoordeelde variant:
  5
  24 november 2020
  Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm
  Great price for a great bit of kit
  Pluspunten
  +
  fast delivery
  +
  price
  +
  Works well as expected

  Very positive. Great communication and speedy delivery.

 2. Beoordeelde variant:
  4
  23 oktober 2020
  Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm
  Mooi design
  Pluspunten
  +
  Werkt eenvoudig
  +
  goed doseerbaar
  +
  navulling makkelijk
  Minpunten
  -
  Hoge instap prijs

  Goed werkbaar instellingen eenvoudig

 3. Beoordeelde variant:
  5
  25 september 2020
  Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm
  Top product!
  Pluspunten
  +
  Mooi design
  +
  Stevig
  +
  goed in te stellen
  Minpunten
  -
  Komt nog wat uit bij het neerzetten

  Veruit de beste peper en zout molen tot nu toe!

 4. Beoordeelde variant:
  5
  23 september 2020
  Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm
  Peugeot Eli’s sense Salt and Pepper
  Pluspunten
  +
  Perfect packaging
  +
  Great product
  +
  Best price online

  Quick transaction, excellent products, amazing high quality brands, will definitely be back

 5. Beoordeelde variant:
  5
  5 augustus 2020
  Peper- en Zoutmolen Peugeot Elis Sense Elektrisch 20 cm
  Uitstekend product
  Pluspunten
  +
  Mooi design
  +
  Handig in gebruik

  Werkt uitstekend. Daarbij kunnen aanschaffen tegen redelijke prijs.

Andere klanten kochten ook