Menu
Menu

Wijnklimaatkast Climadiff CVP220A+ (216 Flessen)

1599.99
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Climadiff CVP220A+ wijnklimaatkast creëert een optimaal klimaat voor uw wijnen om te rijpen, net zoals in een ondergrondse kelder. Deze wijnklimaatkast is gemaakt van een stevige en duurzame metalen behuizing met een volledig dichte deur. De kast is exclusief ontworpen voor het lang opslaan van uw beste wijnen. Ze zullen extra goed rijpen doordat de kast donker, vochtig, schoon en trillingsvrij is en dat bij een constante temperatuur. De kast werkt via compressor technologie, waardoor er een monotemperatuur van -2°C tot 12°C is. U kunt zelf deze temperatuur regelen zodat de wijn op uw optimale temperatuur is. U kunt deze temperatuur zeer gemakkelijk aflezen op de thermometer met digitaal display. Dankzij de geïntegreerde koolstoffilter is er bovendien een optimale luchtzuiverheid.

De kast is uitgevoerd met vier vaste Classical planken met een houten voorzijde. In totaal biedt de CVP220A+ ruimte aan maar liefst 216 flessen, waardoor er meer dan genoeg plek is voor al uw favoriete wijnen. Overigens kan deze kast ook perfect voor horeca doeleinden worden gebruikt. Er is een zeefdrukprint van een chateau toegevoegd aan de binnenzijde van de deur, welke meteen voor extra sfeer zal zorgen. De wijnklimaatkast werkt het beste in een omgevingstemperatuur van 0°C tot 32°C en is zeer zuinig in gebruik; slechts 124 kWh per jaar. Hierdoor valt de CVP220A+ zelfs in energieklasse A+. Bovendien is de kast zeer stil (38dB) en is hij eenvoudig te verplaatsen dankzij twee wieltjes. De afmetingen van de kast zijn 62 x 71 x 162 cm en hij weegt 64 kg.

Over Climadiff

Het Franse merk Climadiff is één van de belangrijkste merken als het aankomt op het bewaren van wijnen. Het merk is opgericht in 1997 en heeft zichzelf enorm ontwikkeld op technisch gebied, zodat ze nu onder andere wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van de allerhoogste kwaliteit kunnen leveren. Naast de technische expertise is er bij Climadiff ook een enorme liefde voor goede wijn en vinden ze het dan ook zeer belangrijk dat deze in optimale omstandigheden kan worden bewaard. In de speciale wijnklimaatkasten wordt niet alleen een constante temperatuur geregeld, maar ook een perfecte luchtvochtigheid. Tevens zijn de kasten trillingsvrij en zijn er ook verkrijgbaar met een volledig dichte deur, waarin het klimaat exact hetzelfde is als in een ondergrondse kelder.

Specificaties

EAN
3595320102772
Wijnklimaatkast
Merk
Climadiff
Serie
CVP220A+
Kleur
Rood
Materiaal
Metaal
Afmetingen
62 x 71 x 162 cm
Gewicht
64 kg
Capaciteit
216 Flessen (75 cl)
Spanning
220-240 V
Energieverbruik per jaar
124 kWh (Klasse A+)
Zeer stil (38 dB)
Vrijstaand model
Compressor technologie
Elektromechanische regeling
Anti-vibratie en winter systeem
Twee verstelbare pootjes en twee wieltjes
Inclusief thermometer met digitaal display
Temperatuur is instelbaar van 12°C t/m -2°C)
Vier vaste Classical planken met houten voorzijde
Omgevingstemperatuur voor gebruik
0 - 32 °C
Dichte deur met zeefdruk van een château aan binnenkant
Geïntegreerde koolstoffilter voor optimale luchtzuiverheid
2 jaar garantie met thuisreparatie service

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!