Menu
Menu

Wijnklimaatkast Climadiff PCLV250 Multizone (248 Flessen)

1699.99
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

Deze multizone wijnklimaatkast van het merk Climadiff kunt u op twee manieren gebruiken. Zo is de polyvalente modus geschikt voor het serveren en/of conserveren met verschillende temperatuurzones. De conserverende modus heeft één temperatuurzone voor de gehele kast waarbij de ventilator wordt geactiveerd. U creëert met de PCLV250 dus optimale omstandigheden voor het bewaren en laten rijpen van uw beste wijnen, maar u kunt met de polyvalente modus ook direct wijn schenken uit dit model. Deze wijnklimaatkast is gemaakt van een stevige en duurzame metalen behuizing en staat op stevige verstelbare pootjes. De wijnklimaatkast heeft een glazen deur, waarvan het glas voorzien is van een speciale anti-uv behandeling. De kast werkt via compressor technologie, waardoor er een monotemperatuur van 5°C tot 20°C is. U kunt zelf deze temperatuur regelen zodat de wijn op uw optimale temperatuur is. U kunt deze temperatuur zeer gemakkelijk aflezen op de thermometer met digitaal display. Daarnaast zal de geïntegreerde koolstoffilter voor een optimale luchtzuiverheid zorgen.

De kast is uitgevoerd met vijf vaste metalen planken met een houten voorzijde en heeft nog een extra halve metalen plank waarop u verticaal een extra fles kunt plaatsen. In totaal biedt de PCLV250 ruimte aan maar liefst 248 flessen, waardoor er meer dan genoeg plek is voor al uw favoriete wijnen. Overigens kan deze kast ook perfect voor horeca doeleinden worden gebruikt. De wijnklimaatkast werkt het beste in een omgevingstemperatuur van 16°C tot 43°C, hij is dus niet geschikt om in de winter buiten of in een onverwarmde ruimte te staan. Gemiddeld zal de kast in een jaar 306 kWh verbruiken, waardoor hij is te plaatsen in energieklasse C. Bovendien is de kast zeer stil (43dB) en is hij eenvoudig te verplaatsen dankzij twee wieltjes. De afmetingen van de kast zijn 80 x 80 x 205 cm en hij weegt 90,5 kg.

Over Climadiff

Het Franse merk Climadiff is één van de belangrijkste merken als het aankomt op het bewaren van wijnen. Het merk is opgericht in 1997 en heeft zichzelf enorm ontwikkeld op technisch gebied, zodat ze nu onder andere wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van de allerhoogste kwaliteit kunnen leveren. Naast de technische expertise is er bij Climadiff ook een enorme liefde voor goede wijn en vinden ze het dan ook zeer belangrijk dat deze in optimale omstandigheden kan worden bewaard. In de speciale wijnklimaatkasten wordt niet alleen een constante temperatuur geregeld, maar ook een perfecte luchtvochtigheid. Tevens zijn de kasten trillingsvrij en zijn er ook verkrijgbaar met een volledig dichte deur, waarin het klimaat exact hetzelfde is als in een ondergrondse kelder.

Specificaties

EAN
3595320105056
Wijnklimaatkast
Merk
Climadiff
Serie
PCLV250
Kleur
Zwart
Materiaal
Metaal
Afmetingen
80 x 80 x 205 cm
Gewicht
90,5 kg
Capaciteit
248 Flessen (75 cl)
Spanning
220-240 V
Energieverbruik per jaar
306 kWh (Klasse C)
Zeer stil (43 dB)
Vrijstaand model
Compressor technologie
Elektromechanische regeling
Anti-vibratie en winter systeem
Temperatuur is instelbaar van 5 - 20°C
Inclusief LED-verlichting met schakelaar
Inclusief thermometer met digitaal display
Twee verstelbare pootjes en twee wieltjes
Omgevingstemperatuur voor gebruik
16 - 43 °C
Vijf vaste metalen planken met houten voorzijde
Extra halve metalen plank voor plaatsing van verticale fles
Geïntegreerde koolstoffilter voor optimale luchtzuiverheid
Multizone
Werkt zowel met enkele als verschillende temperatuurzones
2 jaar garantie met thuisreparatie service

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!