Menu
Menu

Wijnkoelkast Climadiff CLS110MT 2-Zones (110 Flessen)

999.99
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

Met de 2-Zones Climadiff wijnkoelkast kunt u al uw favoriete wijnen bewaren in een optimaal klimaat. De CSL56MT beschikt over twee zones, waardoor u ook wijnen die op een verschillende temperatuur moeten worden bewaard, samen in één koelkast kunt leggen. De CLS110MT is gemaakt van stevig metaal een heeft een deur van 2-laags gehard glas, wat voorzien is van een speciale anti-uv behandeling. De koelkast beschikt tevens over een kinderslot en duidelijke visuele en hoorbare alarmen. De wijnkoelkast werkt met compressor technologie waardoor de temperatuur perfect gelijk blijft. Voor het bovencompartiment kunt u de temperatuur instellen van 5°C tot 12°C en voor het ondercompartiment van 12°C tot 20°C. U kunt de temperatuur eenvoudig zelf naar wens instellen en aflezen op het digitale display.

De CLS110MT is uitgerust met vier uitschuifbare planken met een houten voorzijde. In totaal biedt deze wijnkoelkast plaats aan 110 flessen wijn van 75 cl. De vochtigheid van de kast wordt op een natuurlijke wijze gereguleerd middels het hygrodynamie concept en de wijnkoelkast heeft een optimale werking bij een omgevingstemperatuur van 16°C tot 32°C. Ook vindt u in deze kast ingebouwde LED-verlichting welke te bedienen is met een schakelaar. De wijnkoelkast is zeer stil (45dB) en bovendien is de CLS110MT zuinig, met een jaarlijks verbruik van 204 kWh. Dit houdt in dat de kast in energieklasse B valt. De afmetingen van dit model zijn 57 x 54 x 127 cm en hij weegt 50 kg.

Over Climadiff

Het Franse merk Climadiff is één van de belangrijkste merken als het aankomt op het bewaren van wijnen. Het merk is opgericht in 1997 en heeft zichzelf enorm ontwikkeld op technisch gebied, zodat ze nu onder andere wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van de allerhoogste kwaliteit kunnen leveren. Naast de technische expertise is er bij Climadiff ook een enorme liefde voor goede wijn en vinden ze het dan ook zeer belangrijk dat deze in optimale omstandigheden kan worden bewaard. In de speciale wijnklimaatkasten wordt niet alleen een constante temperatuur geregeld, maar ook een perfecte luchtvochtigheid. Tevens zijn de kasten trillingsvrij en zijn er ook verkrijgbaar met een volledig dichte deur, waarin het klimaat exact hetzelfde is als in een ondergrondse kelder.

Specificaties

EAN
3595320105728
Wijnkoelkast
Merk
Climadiff
Serie
CLS110MT
Kleur
Antraciet
Materiaal
Metaal
Afmetingen
57 x 54 x 127 cm
Gewicht
50 kg
Capaciteit
110 Flessen (75 cl)
Spanning
220-240 V
Energieverbruik per jaar
204 kWh (Klasse B)
Zeer stil (45 dB)
Vrijstaand model
Beschikt over 2 zones
Voorzien van kinderslot
Compressor technologie
Elektromechanische regeling
Stevige, verstelbare pootjes
Temperatuur boven instelbaar van 5 - 12°C
Temperatuur onder instelbaar van 12 - 20°C
Inclusief thermometer met wit digitaal display
Omgevingstemperatuur voor gebruik
16 - 32 °C
Uitgevoerd met visuele en hoorbare alarmen
Vier uitschuifbare planken met houten voorzijde
Reguleert natuurlijk de vochtigheid volgens hygrodynamie concept
2 jaar garantie met thuisreparatie service

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!