Menu
Menu

Wijnkoelkast Climadiff CLS41 (41 Flessen)

579.99
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De wijnkoelkasten van het gerenommeerde merk Climadiff zijn ideaal voor het opslaan van uw beste wijnen op een constante temperatuur. De CLS41 is gemaakt van stevig metaal een heeft een deur van 2-laags gehard glas, wat voorzien is van een speciale anti-uv behandeling. De deur is tevens voorzien van een kinderslot en de koelkast beschikt over duidelijke visuele en hoorbare alarmen. De wijnkoelkast werkt met compressor technologie waardoor er een temperatuurbereik is van 5°C tot 20°C. U kunt de temperatuur eenvoudig zelf naar wens instellen en aflezen op het digitale display.

De CLS41 is uitgerust met vier stevige en uitschuifbare planken met een houten voorzijde. In totaal biedt deze wijnkoelkast plaats aan 41 flessen wijn van 75 cl. De vochtigheid van de kast wordt op een natuurlijke wijze gereguleerd middels het hygrodynamie concept en de wijnkoelkast heeft een optimale werking bij een omgevingstemperatuur van 16°C tot 32°C. Ook vindt u in deze kast ingebouwde LED-verlichting welke te bedienen is met een schakelaar. Bovendien is de CLS41 zeer zuinig, met een jaarlijks verbruik van 141 kWh. Dit houdt in dat de kast in energieklasse A valt. Deze wijnkoelkast neemt niet veel plaats in beslag. De afmetingen zijn 57 x 44 x 87 cm en het gewicht is 32 kg.

Over Climadiff

Het Franse merk Climadiff is één van de belangrijkste merken als het aankomt op het bewaren van wijnen. Het merk is opgericht in 1997 en heeft zichzelf enorm ontwikkeld op technisch gebied, zodat ze nu onder andere wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van de allerhoogste kwaliteit kunnen leveren. Naast de technische expertise is er bij Climadiff ook een enorme liefde voor goede wijn en vinden ze het dan ook zeer belangrijk dat deze in optimale omstandigheden kan worden bewaard. In de speciale wijnklimaatkasten wordt niet alleen een constante temperatuur geregeld, maar ook een perfecte luchtvochtigheid. Tevens zijn de kasten trillingsvrij en zijn er ook verkrijgbaar met een volledig dichte deur, waarin het klimaat exact hetzelfde is als in een ondergrondse kelder.

Specificaties

EAN
3595320105766
Wijnkoelkast
Merk
Climadiff
Serie
CLS41
Kleur
Antraciet
Materiaal
Metaal
Afmetingen
57 x 44 x 87 cm
Gewicht
32 kg
Capaciteit
41 Flessen (75 cl)
Spanning
220-240 V
Energieverbruik per jaar
141 kWh (Klasse A)
Zeer stil (45 dB)
Vrijstaand model
Voorzien van kinderslot
Compressor technologie
Stevige, verstelbare pootjes
Elektromechanische regeling
LED-verlichting met schakelaar
Temperatuur is instelbaar van 5 - 20°C
Inclusief thermometer met digitaal display
Omgevingstemperatuur voor gebruik
16 - 32 °C
Uitgevoerd met visuele en hoorbare alarmen
Vier uitschuifbare planken met houten voorzijde
Reguleert natuurlijk de vochtigheid volgens hygrodynamie concept
2 jaar garantie met thuisreparatie service

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!