Menu
Menu

Zoutmolen Skeppshult

1 review
89.95 66.95
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Zoutmolen van het Zweedse merk 'Skeppshult' bestaat uit gietijzer en hout. De zoutmolen is gemakkelijk in gebruik en werkt erg effectief. De kwaliteit van deze zoutmolen is ook zeer hoog. De lengte hiervan is 18 cm. Skeppshult staat bekend om hun brede assortiment van hoogwaardige producten. De toegang tot de juiste soort zand en vakmanschap zorgt voor een uniek en onovertroffen resultaat. Daarom geeft Skeppshult een garantie van 25 jaar op zijn producten.

Over Skeppshult

Skeppshult is een bedrijf waar oude tradities en vervaardigingsmethoden resulteren in schitterende handgemaakte producten. Ondanks het oog voor traditie voldoen de producten van Skeppshult aan de hedendaagse eisen die men aan een pan stelt. De pannen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic pannen. Het gietijzer van Skeppshult is gemaakt om zeer hoge temperaturen te kunnen weerstaan, zodat u alleen het beste eten op tafel kunt zetten.

Specificaties

EAN
7317930065003
Merk
Skeppshult
Zoutmolen
Lengte
18 cm
Materiaal
Gietijzer met hout
Goede kwaliteit
Makkelijk in gebruik
25 jaar garantie

Reviews

Laurade Bever

30 december 2016

Prachtig

Ontzettend mooi duurzaam molen. Handig dat je de grote van de korrel kunt instellen voor fijnere maling. Lekker zwaar en ligt goed in de hand. Duur, maar dan heb je ook iets moois in huis.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!