Keukengerei

Al het kookgerei

Op de site van Kookexpert vindt u een bijzonder ruim assortiment aan keukengerei. Hierbij kunt u denken aan handige snufjes voor in de keuken, zoals ovenschalen en opscheplepels. Maar ook specifieke toevoegingen voor in de keuken zoals snijmachines en een vleeshamer. Kortom: alles om uw gemak in de keuken te vergroten!

Alle keukenmessen

Een belangrijk onderdeel tijdens het koken is uw assortiment aan keukenmessen. Niet alleen zorgen goede keukenmessen voor extra gemak, het zorgt ook voor extra hygiëne. Het is immers beter om een stuk vlees met een vleesmes aan te snijden dan met een broodmes, zo wordt het verspreiden van bacteriën voorkomen en bent u een stuk sneller klaar. Op de site vindt u een ruim assortiment, van handige groentemessen tot steakmessen.

Messensets

Voor extra gemak kunt u er ook voor kiezen een compleet messenset aan te schaffen. Zo hoeft u niet apart messen uit te zoeken maar bent u in één keer voorzien. Daarnaast heeft u veelal een handige plek om de messen op te bergen. Welke messen in uw set zitten is afhankelijk van het aanbod en de keuze die u maakt. De welbekende merken zoals WMF en Global garanderen kwaliteit.

Opbergen en bewaren

Wanneer u met regelmaat in de keuken staat is het onvermijdelijk dat u een grote hoeveelheid aan kleine potjes en zakjes in uw keuken aanwezig heeft. Daarom kunt u op de site van Kookexpert een groot aantal opbergboxen, ophangsystemen en opbergsystemen aanschaffen. Heeft u na het koken nog ingrediënten over? Berg ze dan op in de handige voorraadbussen.

Peper- en Zoutstellen

Elk huishouden heeft baad bij een handig en mooi peper- en zoutstel. Niet alleen staat een mooi setje sierlijk op uw eettafel dankzij de molen constructie kunt u nog eens extra genieten van een gemalen portie peper en zout in uw maaltijd. Op de site van kookexpert worden losse zout en pepermolentjes verkocht maar ook zijn de molens in een stel van 2 beschikbaar.

Messenonderhoud

Ongeacht de kwaliteit van uw messen, na veel gebruik zal de scherpte verminderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige machines waarmee u de messen in no-time weer scherp maakt. Denk hierbij aan een messenslijper of een messenslijpmachine. Deze producten zijn eenvoudig te gebruiken en afkomstig van welbekende namen zoals Chef's Choice, BergHoff en Joseph Joseph.