Selecteer op
Klantenservice

Alle BergHOFF Producten

alle BergHOFF producten

Als u op zoek bent naar kwaliteitskeukengerei dat er niet alleen bijzonder mooi uitziet, maar dat ook nog eens super praktisch is, bent u bij het Belgische BergHOFF aan het juiste adres. De missie van BergHOFF is om design toegankelijk te maken voor iedereen en dit vertaalt zich in een verzameling trendy keukenproducten voor een uitstekende prijs. De producten van BergHOFF zouden in geen enkele keuken mogen ontbreken!

272 artikelen 1 - 80 van 272

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Spatel BergHOFF

Spatel BergHOFF

€ 18,95

272 artikelen 1 - 80 van 272

Vorige1234

BergHOFF kookgerei

De BergHOFF-collectie bestaat uit prachtige pannen, keukenmessen, bakplaten en accessoires. Kwaliteit in combinatie met een mooi design staat bij dit topmerk dan ook voorop. In het BergHOFF assortiment kunt u terecht voor vrijwel alles wat u nodig heeft om te koken. Ideaal dus voor iedere enthousiaste thuiskok!


BergHOFF barbecues

Le plaisir du barbecue pour toute la famille et tous vos amis. Avec un barbecue BergHOFF, vous pouvez préparer les meilleurs plats de barbecue en un rien de temps. Les barbecues de BergHOFF sont toujours d'excellente qualité.


BergHOFF messen

BergHOFF messen maken koken niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook een stuk leuker. De messen zijn van zeer hoge kwaliteit en maken het mogelijk om in een handomdraai de beste gerechten te bereiden.


BergHOFF pannen

BergHOFF pannen zijn uw beste vriend in de keuken. Met deze pannen weet u zeker dat passie voor koken tot zijn recht komt. BergHOFF heeft een breed assortiment van de beste pannen.