Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle OXO producten

alle Oxo productenOXO Good Grips is een topmerk dat volledig is toegespitst op het fabriceren van de beste en meest comfortabele handgrepen. Ieder product is volledig doordacht en uitgebreid uitgeprobeerd. Het universele design van OXO zorgt ervoor dat iedereen de keukengereedschappen op eenvoudige wijze kan gebruiken. OXO maakt allerlei handige keukenaccessoires, van keukenmesjes tot mangosnijders, als het maar makkelijk in het gebruik is. Lees hier meer over OXO.

OXO Good Grips

Het merk OXO Good Grips staat bekend om de handige grepen van de producten die het merk levert. OXO biedt een zeer ruim assortiment handige keukenproducten, en ieder product is voorzien van een comfortabele greep. Het merk heeft met haar producten al meerdere prijzen gewonnen. Het gebruik van universele designs zorgt voor een hoog gebruiksgemak, maar ook een professionele uitstraling. De producten van OXO kunnen dan ook in zowel de professionele- als hobbykeuken worden gebruikt.

OXO Mandoline

Met een mandoline van OXO maakt u eenvoudig een heerlijke appeltaart, komkommersalade of aardappelgratin. De mandolines zijn eenvoudig in gebruik, waardoor u in een handomdraai mooie schijfjes of plakjes kunt snijden. De mandolines zijn dus een echte musthave voor in elke keuken. Ontdek het volledige assortiment mandolines van OXO bij Kookexpert en maak uw keuken compleet!