Menu
Menu

Alles over OXO

Handig en innovatief

OXO


Over OXO Good Grips

Bij OXO Good Grips staan functionaliteit en gemak vooraan wanneer zij producten aan het ontwikkelen en bedenken zijn. Door producten te bedenken vanuit de vraag 'Hoe kunnen we dit gebruiken?' in plaats van de vraag 'Hoe kunnen we het maken?', zorgen ze ervoor dat ieder product van begin tot eind goed doordacht is en een echte toevoeging is in uw keuken.

Ze ontwikkelen keukentools welke de alledaagse handelingen in de keuken gemakkelijker maken. De producten zijn zeer stevig en eenvoudig te bedienen voor iedereen. Waar het allemaal begon met de razend populaire OXO Good Grips dunschiller, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van keuken- en schoonmaaktools. Door continu te blijven innoveren en vernieuwen, zorgt OXO ervoor dat zij inmiddels wereldwijd populair zijn geworden. Niet gek dus dat de OXO Good Grips dunschillers al meerdere keren de prijs voor beste dunschiller gewonnen hebben.

De producten van OXO zijn voorzien van een, inmiddels iconische, OXO handgreep. Deze handgreep heeft een ergonomische vorm en antislip grip wat ervoor zorgt dat u de producten zorgeloos kunt gebruiken.

OXO ontwikkelt perfect doordachte producten welke uw keukenervaring comfortabeler en leuker maken. Doordat de producten universeel ontwikkeld zijn, zijn deze bruikbaar voor iedereen. Of u nu links of rechtshandig bent, jong of oud, OXO Good Grips producten zijn voor iedereen bruikbaar. Heeft u al een OXO product in uw keuken?

-

1% for the Planet

OXO heeft zich aangesloten bij de 1% for the Planet gemeenschap en dat betekent dat zij 1% van de jaarlijkse omzet doneren aan non-profits die op dat moment een van de meest urgente problemen aan het aanpakken is. Een samenwerking met 1% for the Planet is voor OXO een stap in de juiste richting van het streven om betere milieubeheerders te worden. Door jaarlijks 1% van de omzet te doneren, steunt OXO een groeiend netwerk van non-profitorganisaties om milieuproblemen aan te pakken die voor iedereen over de hele wereld belangrijk zijn. Door tijd, geld en middelen aan deze organisaties te geven, draagt OXO bij aan een het verbeteren van duurzame voedselsystemen, voedsel onderwijs en voedsel herstel en toegankelijkheid. Samen een verschil maken, dat is wat OXO hiermee wilt bereiken.

-

-
Gemak op alle gebieden
-

Dunschillers

De OXO Good Grips Dunschillers zijn meerdere keren uitgeroepen tot beste dunschiller en dat is niet zonder reden. De dunschillers verwijderen namelijk gemakkelijk groente- en fruitschillen en door het scherpe roestvrijstalen blad snijdt u gemakkelijk door harde schillen heen. De OXO dunschillers zijn ontwikkeld met een handgreep gemaakt van rubber (santopreen) en zijn antislip waardoor ze goed in de hand blijven liggen. Door de verschillende maten en kleuren is er voor iedereen een perfecte dunschiller van OXO Good Grips te vinden.

Spatels

De spatels van OXO Good Grips zijn te verkrijgen in vele verschillende vormen en materialen. Door de spatels zo te ontwikkelen dat ze fijn in de hand liggen en ook nog eens in de vaatwasser kunnen, zijn ze ideaal te gebruiken en erg hygiënisch. Of u nu het liefst uw eten klaarmaakt met een siliconen spatel of juist gaat voor een spatel gemaakt van staal, met een spatel van OXO tovert u in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Bewaren

BIj OXO zijn ze gespecialiseerd op het gebied van het vers houden van voedsel. De OXO 'POP Container' is een voorbeeld van een van de perfect doordachte voorraadbussen van OXO. Door de luchtdichte afsluiting in de deksel blijft uw eten hierin heerlijk vers. Met de gemakkelijke knop op de bovenzijde sluit en opent u de voorraadbus gemakkelijk. Maar ook de kunststof en siliconen vershouders zijn een echte must have in iedere keuken. Gooi nooit meer onnodig een halve tomaat of limoen weg, maar bewaar deze voor een volgende keer.

Schoonmaken

Ieder schoonmaakproduct van OXO is enorm makkelijk te gebruiken en specifiek ontworpen voor hun eigen taak. Zo zijn er schoonmaakborstels waar een afwasmiddeldispeser in verwerkt zit, borstels speciaal voor flessen en speciale sponshouders, maar ook zijn er gootsteenzeven en afdruiprekken waardoor ook dit deel van de afwas een stukje fijner gaat. Met de schoonmaakproducten van OXO wordt het schoonmaken van uw afwas heel gemakkelijk en een stuk leuker.

-

Onze bestsellers

-