Menu
Menu
Serie
Geschikt voor
Diameter (cm)
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Tefal koekenpan

Wie aan Tefal denkt denkt een pannen, waarschijnlijk als eerste de koekenpan van het merk. Het de opvallende Thermo-Spot en antiaanbaklaag is het een populaire pan. Door de Thermo-Spot weet u wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken en de antiaanbaklaag houdt de pan netjes schoon. Bekijk op Kookexpert het mooie aanbod aan Tefal koekenpannen.

Tefal koekenpan inductie

Er zijn veel verschillende warmtebronnen om op te koken, een van de meest populaire is inductie. Natuurlijk zijn er koekenpannen van Tefal die geschikt zijn voor op inductie. Daarnaast zijn er ook koekenpannen voor op een gas, halogeen, elektrische, oven en keramische kookplaat. Natuurlijk is er ook variatie in afmetingen en diepte. Bekijk de alle koekenpannen op Kookexpert en kies de pan waar u heerlijke gerechten in kunt bereiden!


Tefal koekenpan 28 cm

De koekenpannen van Tefel zijn enorm bekend en waarschijnlijk het eerste product wat bij u opkomt wanneer u aan het merk denkt. De pannen zijn van hoge kwaliteit waardoor u uw eten goed kunt bereiden. Daarnaast zijn de pannen makkelijk schoon te houden en ze blijven jarenlang mooi. Er is veel variatie in afmetingen en warmtebronnen, zo is er voor ieder huishouden een passende koekenpan van het hoogstaande merk Tefal, voor welke gaat u?