Menu
Menu
Soort Pan
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd

Tefal pannen

De pannen van het innovatieve merk Tefal zijn te vinden in bijna ieder Nederlands huishouden. Tefal heeft een groot aanbod aan prachtige producten, alleen de pannen van het merk zijn toch wel het meest bekend. Met hun welbekende anti-aanbaklaag en de handige rode thermo-spot. Op Kookexpert vindt u een mooi aanbod aan Tefal pannen in ontelbare soorten en maten!

Tefal Koekenpan

Wie aan Tefal denkt denkt een pannen, waarschijnlijk als eerste de koekenpan van het merk. Het de opvallende Thermo-Spot en antiaanbaklaag is het een populaire pan. Met de Thermo-Spot weet u wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken en de antiaanbaklaag zorgt ervoor de de pan netjes schoon blijft. Bekijk hier het mooie aanbod aan Tefal koekenpannen.

Tefal Wokpan

Een pan die niet kan missen in uw pannencollectie is een wokpan. Hiermee kunt u heerlijke gerechten wokken met verse groenten, kruiden en woksaus. Door de ronde vorm van de wok kan dit op hoge temperaturen wat zorgt voor een unieke smaak. Daarnaast is het ook gemakkelijk voor een snelle maaltijd en gaan er minder vitamine verloren. De pannen beschikt natuurlijk over een mooie antiaanbaklaag en is beschikbaar in verschillende afmetingen en handvatten.

Tefal Grillpan

Het grillen van groenten of vlees geeft een unieke smaak en textuur aan het eten. Met een grillpan van Tefal krijgt u ook zeker dit gewenste resultaat. De goede antiaanbaklaag zorgt dat het grillen soepel gaat en uw kookkunsten naar een volgend level gaan. Daarnaast zorgen de grillstrepen voor het iconische grill patroon op het eten. Met de Thermo-Signal in de bodem van de pan weet u precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt.

Tefal Hapjespan

Een hapjespan is een veelzijdige pan die u voor veel verschillende gerechten kunt gebruiken, soepen, saus, roerbakgerechten en nog veel meer. Met een goede hapjespan bereidt u gemakkelijk gezonde maaltijden zonder hier veel moeite voor te hoeven doen. De hapjespannen van Tefal zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende warmtebronnen. Daarnaast is er variatie in afmetingen en de toevoeging van een deksel ja of nee. Welke hapjespan van Tefal wordt uw nieuwe aanwinst?

Tefal Pannenkoekenpan

Er is wel degelijk een verschil tussen een koekenpan en een pannenkoekenpan! Een pannenkoekenpan is te herkennen aan zijn dunne bodem en lage opstaande rand. Hierdoor wordt pannenkoeken draaien een eitje. Daarnaast heeft de pan een goede antiaanbaklaag waardoor de pannenkoeken gemakkelijk te flippen zijn. Bovendien zorgt de dunne bodem ervoor dat de pannenkoeken er prachtig bruin uit komen. Een pannenkoekenpan is zeker een toevoeging aan uw pannen collectie, bekijk het aanbod op Kookexpert.