Menu
Menu
Soort Pan
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd

Tefal pannen

Tefal pannen

De pannen van het innovatieve merk Tefal zijn te vinden in bijna ieder Nederlands huishouden. Tefal heeft een groot aanbod aan prachtige producten, maar de pannen van het merk zijn toch wel het meest bekend door de anti-aanbaklaag en de handige rode thermo-spot. Bij Kookexpert vindt u een mooi aanbod Tefal pannen in ontelbare soorten en maten!

Tefal koekenpan

Wie aan Tefal denkt, denkt aan de koekenpannen van het merk. Door de opvallende Thermo-Spot en antiaanbaklaag zijn het populaire pannen. Met de Thermo-Spot weet u wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken en de antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de pan netjes schoon blijft. Bekijk hier het mooie aanbod aan Tefal koekenpannen.

Tefal wokpan

Een pan die niet kan missen in uw pannencollectie is een wokpan. Hiermee kunt u heerlijke gerechten wokken inclusief verse groenten, kruiden en woksaus. Door de ronde vorm van de wok kan dit op hoge temperaturen wat zorgt voor een unieke smaak. Daarnaast is het ook gemakkelijk om een snelle maaltijd op tafel te zetten en gaan er minder vitamines verloren. De pannen beschikken natuurlijk ook over een antiaanbaklaag en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Tefal grillpan

Het grillen van groenten of vlees geeft een unieke smaak en textuur aan het eten. Met een grillpan van Tefal krijgt u ook zeker dit gewenste resultaat. De goede antiaanbaklaag zorgt dat het grillen soepel gaat en uw kookkunsten naar een topniveau gaan. Daarnaast zorgen de grillstrepen voor het iconische grillpatroon op het eten. Met de Thermo-Signal in de bodem van de pan weet u bovendien precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt.

Tefal hapjespan

Een hapjespan is een veelzijdige pan die u voor veel verschillende gerechten kunt gebruiken, zoals soepen, saus, roerbakgerechten en nog veel meer. Met een goede hapjespan bereidt u gemakkelijk gezonde maaltijden zonder hier veel moeite voor te hoeven doen. De hapjespannen van Tefal zijn ook van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende warmtebronnen. Daarnaast is er variatie in afmetingen. Welke hapjespan van Tefal wordt uw nieuwe aanwinst?

Tefal pannenkoekenpan

Er is wel degelijk een verschil tussen een koekenpan en een pannenkoekenpan. Een pannenkoekenpan is te herkennen aan de dunne bodem en lage, opstaande rand. Hierdoor wordt pannenkoeken omdraaien een eitje. Daarnaast heeft de pan een goede antiaanbaklaag waardoor de pannenkoeken gemakkelijk te flippen zijn. Bovendien zorgt de dunne bodem dat de pannenkoeken er prachtig bruin uit komen te zien. Een pannenkoekenpan is dus zeker een toevoeging aan uw pannencollectie, bekijk het aanbod op Kookexpert.