Menu
Menu

Tefal Wokpan

Tefal heeft een groot aanbod aan pannen, natuurlijk zitten er ook wokpannen in de collectie. Deze pannen zijn bereid om maaltijden op hoog vuur te bereiden. Door de diepe ronde vorm is het gemakkelijk om de ingrediënten om te scheppen. Op Kookexpert vindt u een mooi aanbod aan verschillende Tefal wokpannen met variatie in afmetingen, handvatten en warmtebronnen.

Tefal wokpan inductie

Wanneer u eten bereid in een wokpan heeft dit veel voordelen. U hoeft weinig olie of vet te gebruiken aangezien u kunt bakken op hoge temperaturen. Daarnaast gaan er weinig vitamines verloren wat zorgt voor een heerlijk gezonde maaltijd. Op Kookexpert vindt u een mooi aanbod aan Tefal wokpannen voor verschillende warmtebronnen, zo ook voor inductie. De pan wordt snel naar een hoge temperatuur verarmt wat vooral met wokken van groot belang is. Voor welke pan gaat u?

Tefal wokpan 28 cm

Tefal heeft veel variatie in wokpannen zodat er voor iedereen een passende pan is. Er is verschil in handvatten, warmtebronnen en afmetingen. Ga bijvoorbeeld voor een pan met een doorsnee van 28 cm. Hier kunt u gemakkelijk een maaltijd voor 4 personen in bereiden en is gemakkelijk in gebruik. Natuurlijk beschikken de pannen over een antiaanbaklaag en thermo-spot om zo koken een stuk gemakkelijker te maken. Bekijk de website en vindt een passende wokpan voor in uw pannenkast!