Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Zwilling producten

Alle Zwilling producten

Zwilling is een Duits merk dat zich specialiseert in het produceren van kookgerei. Ze begonnen in 1731 met het produceren van hoogwaardige messen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant op het gebied van kookgerei. In ons assortiment van Zwilling vindt u verschillende soorten kookgerei zoals messen en bestek. Neem hieronder een kijkje en wie weet zit er iets voor u tussen.

Zwilling Messen

Zwilling begon in 1731 met de ontwikkeling van hoogwaardige messen, dus nu ruim 290 jaar verder is er meer dan voldoende ervaring op dit gebied. De messen worden gemaakt door een meester smeder, waarvoor ze eerst 8 jaar in de leer moeten. De messen van Zwilling zijn dus van een zeer hoge kwaliteit, en dat merkt u direct in gebruik. Op Kookexpert vindt u voor iedere gelegenheid het juiste mes.

Zwilling Enfinigy

Het merk Zwilling breidt regelmatig haar collecties uit, en zo is de productlijn Zwilling Enfinigy ook toegevoegd. Deze serie bestaat uit elektrische keukenapparaten, welke gekenmerkt worden door een stijlvol ontwerp en de goede functionaliteiten. Dit maken de producten fijn in gebruik, makkelijk te verbergen in uw keukenkast en enorm veelzijdig. Ervaar het gemak zelf!

Zwilling Pannenset

Ook voor een pannenset kunt u bij Zwilling terecht. Dit merk ontwikkeld zich meer en meer, en zo is het een breed keuken merk geworden dat bekend staat om haar hoge kwaliteit en vakmanschap. Dit merkt u ook bij de pannenset van het merk, welke prettig zijn in gebruik en van een hoge kwaliteit. Zo kunt u er jaren van genieten. Meer informatie over de producten kunt u altijd vinden door er op te klikken!

Zwilling Lunchbox

Neemt u of iemand in uw gezin regelmatig een lunch mee naar school, werk of ergens anders? Dan moet u de lunchbox van Zwilling proberen. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, makkelijk in gebruik, stevig en samengevat helemaal fantastisch. De hoge norm van dit merk ziet u zo zelfs in de lunchbox terug. Het enige wat u moet doen is hem vullen en meenemen! Ontdek onze speciale vacuum categorie om meer te vinden in dit genre.