Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Zwilling producten

Alle Zwilling producten

Zwilling is een Duits merk dat zich specialiseert in het produceren van kookgerei. Ze begonnen in 1731 met het produceren van hoogwaardige messen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant op het gebied van kookgerei. In ons assortiment van Zwilling vindt u verschillende soorten kookgerei zoals messen en bestek. Neem hieronder een kijkje en wie weet zit er iets voor u tussen.

Zwilling Messen

Zwilling begon in 1731 met het maken van hoogwaardige messen en ze hebben dus al ruim 290 jaar ervaring op dit gebied. De messen worden gemaakt door meester smeden die 8 jaar in leer blijven voordat ze messen mogen smeden. Zwilling messen zijn dus van een zeer hoge kwaliteit met uitstekend vakmanschap. Op Kookexpert vindt u voor iedere gelegenheid het juiste mes.

Zwilling bestek

Het Duitse merk Zwilling specialiseert zich al jaren in het ontwerpen van producten waarmee het koken nog makkelijker wordt. Waar ze begonnen met het ontwerpen van messen kunt u tegenwoordig hele bestekstekken kopen van het merk Zwilling. Het bestek is gemaakt van echt zilver waardoor het jarenlang mooi blijft en dus ook mee gaat. Naast regulier bestek heeft Zwilling ook speciale besteksetjes voor kinderen. Deze wetten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en veilig ontworpen voor de kleintjes. Daarnaast hebben deze setjes leuke opdrukken wat het nog leuker maakt voor een kind om te eten. Bekijk het hele Zwilling bestek aanbod op onze site!